June 29, 2012

whatever

Good morning Friday...



Allhamdulillah masih mampu untuk breath the air yg diberi percuma dari Tuhan yang esa.
Everyday and every minute people are trying to change to be a better person, including me.
Nak berubah ni xpayah tunggu masa, bila2 masa pun boleh...
Hopefully today I make a change...and ade impak pada diri sendiri dan orang lain.
Dah banyak rasanya buat perkara yang xberfaedah...nak jugak jadi bagus mcm org lain...^_-"
But after all we are just a person...
Tak salah untuk mencuba...nak jadi perfect tu susah baik jadi biase2 je...wakaka...
Freaky Friday la aku ni....
I always have this in mind, "Am I doing the right thing??" "How would I know if I'm doing the right thing?"
Life just a complicated fairy tale... at the end you're the one will end it....


1 comment:

AsH ShiKaNo said...

we are the one who make life complicated..

:)

Terbaru dari caramel land...^^

get this widget here

Total Pageviews