February 1, 2012

Perempuan suke topic 18SX??

Maybe aku dah sedidkit terpesong....ha3




Tapi ape yang aku observe....budak perempuan bila laki cakap pasal seks depan diorang, diorang akan cakap, "euuww geli ah..."  "eee xsenonoh..." "dirty minded lah die ni...dah2 g main jauh2" "pervert!" (jerit kuat2 sambil tutup telinga) and macam2 lagi lah...


Ni takde kena mengena ngan sape2 ea..and xde niat nak singgung ape2....hu3


Okay again, maybe aku menempah maut, maap ye kaum hawa sekalian...tapi this is what I can see in my class...but please don't get me wrong,.mane2 pun lebih kurang je...
Whenever ade isu seks rises, diorang akan bkumpul, bisik2, buat2 terkejut lah and terkekeh2 gelak...haha...


And sambil2 tu, dengar lah "eeee yeke??...xtau la pulak..."  "euuwww, betol ke??" hahaha 
Mane yang masih bengap tu akan banyak tanye la....and pade yang expert tu, dengan ghairahnye bercerita...
Dah mengalahkan story telling pulak....
Yang tak tahan tu, ade term2 special diorang bagi utk bende2 tu...haha...
Whatever lah...
Dah macam sex education pulak...



But this is just for 18 above okay...so be open minded...hahahaha.....


bye!

5 comments:

Eblin B. said...

ahaha. xD

umairah^_^ said...

haha... ni mst kes kt class smlm... kah3

Jay Joseph ^^ said...

Hahaha....yup...ade segmen lagi ke arini??

NAL said...

hahaha.. :)

Jay Joseph ^^ said...

Haha...nk join ke...huhu ^^

Terbaru dari caramel land...^^

get this widget here

Total Pageviews