January 28, 2012

Freaky Saturday ><"

Assalamualaikum....and good day everyone,...




Brain tumor?? xnakk..... Tanye kat korang pun mesti korang tak nak kan berpenyakit2 ni...xkisah la penyakit ape.... Last night mimpi pasal brain tumor,..apsal la ngan aku nih, and betol ke sebabkan tido banyak dapat penyakit nih?? hahaha....xkan lah...itu sekadar mimpi je....
Kena buat further reading lah untuk maklumat lanjut pasal penyakit nih....
Hope it'll not happen to me....
Yang aku tau, tidor banyak jadi gemok adelah...it's a fact btw...
So I guess I have to stay awake to be kurus like you guys yang kurus tuh lah heh?...
haha ade pulak camtuh...hurm...

2 comments:

Kayun.Zack said...

marry ada bgtau aku dulu kalau tidur cukup boleh kurus. hihihiiiii

Jay Joseph ^^ said...

oh ye ke...hurm...so kene ckup tdo la baru leh kurus ye dop...he3..^^

Terbaru dari caramel land...^^

get this widget here

Total Pageviews