January 31, 2012

Hidup perlu bersabar...

Okay, short post only..






DAh hujung2 bulan ni, broadband mula dah mengade2 melembabkan dirinya kembali.....
So harap maklum lah ye...bila bukak page tu, page ni, semuanya ade yg tercicir birit...
itu xleh bukak, ini xleh bukak,...and pada kekawan blogger yg dtg singgah, maap sangat la ye, xdpt nk usha blog korang...and aku ni rajin bebenor, asal ade org drop by, aku pun secara gedik and ikhlasnye memfollow lah...hehe...itu lah kerja yg aku suke buat dlm dunia blog ni...follow blog org, tanpa mengharapkan org lain follow blog aku, hehe propa je lebih...wakaka...anyway, esok ade kelas, so nak tido dah ni...
Bila dah penat, code rahsia 'caramel' pun dah hilang entah mane2....
okay lah...got to go now..


Peace yo! bye!


have a nice day! ^^

2 comments:

Penjual Reflesia™ said...

dugaan yang datang dan pergi.. tapi kita harus bersabar menghadapinya.. =.=

Jay Joseph ^^ said...

ye betul tu...^^

Terbaru dari caramel land...^^

get this widget here

Total Pageviews